Een grote hobby en uit passie geboren zijn de wijn proeverijen van Van Asch Wijn. Voor een bedrag vanaf ongeveer € 20,- tot maximaal € 30,- per persoon wordt u door de wondere wereld van de wijnen begeleidt. Voor een goede proeverij ligt het meest ideale aantal deelnemers tussen de 8 en 16 personen. Een afwijkend aantal personen kan uiteraard altijd op verzoek.

Gouden regel: er dient respect te zijn voor het feit of iemand iets lekker vindt, al is het een aanvullende wijn van € 2,-. Er is in de wijnproeverij een balans tussen 'technisch proeven' en de 'emotionele ervaring'.

Wie doen proeverijen?

1. Ervaren wijngenootschappen: zij leggen een thema in overleg vast en samen trekken we als groep door de prachtige wereld van de wijnen.

2. Clubs, vriendengroepen, groepen collega’s, een familiebijeenkomst etc. Indien gewenst zal ik voor u en uw gezelschap een thema samenstellen.

Dient u iets van wijnen af te weten?

Niet persé. In overleg wordt het niveau van de groep bepaald en een proeverij op maat ter ieder vermaak gepresenteerd.

Wel wordt er resprect voor het product verwacht en de proeverij is vrij van elke vorm van snobisme. Daarnaast zal er tussendoor wat terminologie gebruikt worden, maar net zoals bij voetbal, tennis of golf hoort dat erbij.

Wat kan ik verwachten?

1. Alle te proeven wijnen zijn tussen de € 12,- en € 20,-
2. Standaard wordt iedere proeverij gestart met een Premier Cru Champagne van het huis
3. Flessen die niet leeg zijn worden onderling verdeeld
4. Standaard is water en stokbrood aanwezig
5. Hapjes zijn mogelijk op aanvraag

Kan ik auto rijden na de wijnproeverij?

Dat is volledig afhankelijk van hoe u de proeverij benut.

Om een optimale ervaring te hebben is uitspugen aan te raden en pas op tegen het einde van de proeverij pas door te slikken.

Indien u niet slikt heeft u niet meer dan een half glas wijn gedronken.

Wijnreizen

Wijnreizen is een uiterst breed thema. Als onderdeel van mijn hobby neem ik u graag mee naar mijn geliefde Champagne of Andalusië tijden een op maat gemaakte reis voor 2, 3 of 4 personen. Doordat het gedeeltelijk mijn hobby en passie is zijn de tarieven betaalbaar. Indien u met een groter gezelschap bent breng ik u graag in contact met één van mijn collega's die groepsarrangementen aanbieden.

Interesse in een wijnproeverij of wijnreis?

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of contactgegevens. Dan gaan we samen wat dieper in op de mogelijkheden die bij u en uw gezelschap passen!